Spisebord | Alt i boligindretning | Møbler & Design
/Files/Images/topbilleder/spisebord.jpg

Spisebord

Find et spisebord som matcher din stil 

Leder du efter et nyt spisebord til stuen, så er Møbler & Design det helt rette sted at starte. Spisebordet er et centralt samlingspunkt i de fleste hjem, hvor vi samles om morgen-, middag- og aftensmaden. Hos Møbler & Design ved vi derfor, hvor vigtigt det er at have et spisebord i god kvalitet. God kvalitet betyder en længere leve tid og mange flere gode stunder omkring spisebordet. Vi har derfor spiseborde til alle og enhver.

Holdbare produkter 

Alle vores spiseborde og spisebordstole er lavet af kvalitetsmaterialer, som sikrer holdbarhed i mange år fremover. Eksempelvis fører vi spisebordsstole og spiseborde i egetræ og børstet stål, betrukket med slidstærke tekstiler eller læder. Det er selvfølgelig op til dig, hvilke materialer og olieringer, som passer til din smag. Men vi garanterer at vores produkter holder i mange år.  

Spisebord til enhver smag 

Møbler & Design har mere end 25 års erfaring inden for møbelbranchen. Vi har et stort udvalg af spiseborde i forskellige materialer, farve og størrelser, så vi har helt sikkert et, der passer til dig. Hvis du godt kan lide rumlighed omkring dit spisebord, men samtidigt har brug for dit ekstra spisepladser omkring dit spisebord, har vi også spiseborde med udtræk. Udtræk i spisebordet, giver mulighed for at slå bordet sammen når det ikke bliver brugt, og dermed en pladsbesparende løsning.

Du kan se vores udvalg af spiseborde her.

Vi er lagerførende 

Vi er desuden lagerførende i mange af de varer, du finder her på siden såvel som i butikken. Det betyder, at du kan være sikker på at få dit møbel med det samme, når du handler hos os.

Når du handler hos Møbler & Design, har du mulighed for at benytte dig af følgende services:

Er du på udkig efter spiseborde med udtræk, spisebordsstole eller spisebordslamper, så hjælper Møbler & Design dig også med det.

Her er kvalitet og service en del af hverdagen

Hos Møbler & Design kan du være sikker på at finde spiseborde i høj kvalitet samtidig med at du får en service i særklasse. Det gælder uanset om, du handler i vores butik i Slagelse eller på vores webshop. Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du kan få inspiration til din boligindretning. Med andre ord, så gør vi rigtig meget for at finde den rette løsning til dig og din bolig.

Møbler & Design har også et stort udvalg af reoler, som du kan finde her. 

Ønsker du mere information om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på 57 83 50 00 eller butik@moeblerogdesign.dk, så er vi klar til at hjælpe dig med valget af dit nye spisebord.


Spisebord


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris