Sovesofa | Stort udvalg | Møbler og Design
Sovesofa

Sovesofa

HOS MØBLER & DESIGN TILBYDER VI ET BREDT UDVALG AF SOVESOFAER I ALLE STØRRELSER OG FARVER, SÅLEDES AT DER FINDES EN SOVESOFA TIL ETHVERT BEHOV 

For at sikre os, at der er noget til enhver smag, har vi sammensat et bredt sortiment af sovesofaer. Vores udvalg består af alt lige fra den funktionelle og smarte sovesofa, som passer ind i et drenge- eller pigeværelse, til en flot designer sovesofa med chaiselong, som kunne passe perfekt ind i en stue eller et gæsteværelse. Kun fantasien sætter grænser.

Kom forbi butikken eller se vores store udvalg her.

Få mere plads med en sovesofa 

En sovesofa er ideel løsning for dem som bor småt, har en lille rumfordeling, et kolonihavehus eller som bare gerne vil have en pladsbesparende løsning til deres hjem. Med en sovesofa har man altid 1 -2 ekstra sovepladser til overnattende gæster, uden at skulle have ekstra gæstesenge, som står og fylder.  

En sovesofa er meget praktisk, da den har flere funktioner – om dagen ekstra siddepladser og om natten ekstra sovepladser. Sovesofaerne kan fås i forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde en som passer til lige netop din indretning eller størrelsen på det rum, som sovesofaen skal stå. Om man vælger en sovesofa med chaiselong eller ud chaiselong, er helt op til en selv. Det er ofte et spørgsmål om smagssag -  nogle mennesker foretrækker at smække benene op efter en hård arbejdsdag, mens andre bare fortrækker den mere traditionelle sovesofa uden chaiselong.

Forskellige farver

En sofa har en central placering i hjemmet, og derfor har mange også en forventning om at farverne, såvel som designet, passer til resten af møblementet. Hos Møbler & Design kan du købe en sovesofa, som passer til resten af din bolig. Vi har mange forskellige farver at vælge mellem afhængigt af, hvilken model som du bedst kan lide.

Det skal være billigt! 

Som en del af vores service tilbyder vi prismatch, hvilket betyder at vi matcher andre butikkers priser og tilbud. Så længe at det er på lige vilkår. Det vil sige, at der prismæssigt er noget for alle.

Derudover tilbyder vi det, vi kalder `byt til nyt´, som betyder, at du kan aflevere dine brugte møbler og derved få op til 60% rabat på vores varer. På den måde får du samtidigt ryddet op derhjemme, og gjort plads til dit nye møbel. 

Om du mangler en sovesofa med chaiselong eller uden, så kom forbi Kongstedvej 2
4200 Slagelse og tag en snak med en af vores faguddannede medarbejdere. Du kan også ringe på 57 83 50 00 ellers sende en mail til butik@moeblerogdesign.dk

sovesofa

 

 


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris