Sofa | Elegante og stilfulde møbler| Møbler & Design
Sofa

Sofa

Din sofa er et af hjemmets vigtigste møbler. Derfor tilbyder Møbler & Design Slagelse et stort udvalg af lækre sofaer, der forvandler din stue til det fantastiske samlingspunkt, du længe har drømt om. 

Møbler & Design Slagelse har altid et stort sortiment af sofaer i mærker som Galaxy 1500, Dever, Firenze og mange flere. Er du på jagt efter en sofa med chaiselong, en hjørnesofa eller bare en billig sofa, så har Slagelse Møbler simpelthen lige den sofa, du skal bruge for at kunne nyde dine yndlingsfilm eller invitere gæster på kaffe.

Er du på jagt efter den helt rigtige sofa?

Hos Møbler & Design sofa lagersalg har vi et bredt udvalg af sofaer i alle afskygninger og designs. Hvad enten du søger en lille elegant 2 pers. retro sofa, en familie sofa med chaiselong eller en praktisk sofa med opbevaring – så finder du det hos Møbler & Design.

Find den rigtige sofa til din livsstil 

Det kan være svært at vælge sofa, for hvilken slags sofa skal det være, hvilken stil, bor du alene, med kæreste eller er i en større familie? Alt dette har indflydelse på hvilken sofa, der er den rigtige for dig. Er I flere til at træffe beslutningen kan det også være en kunst at blive enige om hvilken sofa I skal have. Vi har samlet lidt inspiration til dig, så du kan finde den helt rette sofa.

En mindre elegant sofa

Vælg en mindre elegant sofa, f.eks. vores Retro sofa, hvis du gerne vil skabe lidt New-Yorker stemning i din lejlighed. Vælg også gerne en farve, der vækker opsigt så sofaen giver rummet en særlig stemning. En mindre sofa er muligvis ikke så let at slænge sig på efter arbejde, men meget stilfuld og fin til kaffe dates eller et glas vin med veninderne.

En sofa med chaiselong

Vælg en sofa med chaiselong, hvis du/ I har lidt mere plads og både vil kunne slænge sig på sofaen efter arbejde, have plads til mange gæster eller er et par eller familie, der alle vil kunne sidde samlet og hygge med en god film. Vi har stilfulde chaiselong sofaer i neutrale farver, til glæde for dig, din partner el. familie i lang tid fremover.

En Sofa med opbevaring 

Vælg en sofa med opbevaring, hvis du har mindre plads og gerne vil udnytte din bolig maximalt. En sofa med opbevaring skaber ro og orden og gør det behageligt for øjet at være i rummet. De fleste har det bedst når der er pænt og ryddeligt, en sofa med opbevaring gør det lettere at skabe et clean look med begrænset plads.

Vi tilbyder desuden udlån af gratis trailer, så du let kan få din nye sofa med hjem. Men vi yder også leveringsservice til hele landet.

Du er meget velkommen i vores butik i Slagelse, hvor du altid bliver mødt af et spændende sortiment, der kan inspirere til en moderne møbelindretning. Se også vores sortiment i webshoppen.

sofa


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris