Reoler l Stort udvalg i Møbler & Design
Reoler

Reoler

Leder du efter nye opbevaringsmuligheder til din bolig, så har Møbler & Design Slagelse et stort sortiment af reolsystemer 

Hvad enten du er på udkig efter en reol til væg, reol system eller reol rumdeler, så har vi de rette løsninger. Vi har mange reolserier, der kan passe ind i din stue, kontor, garderobe eller værelse, hvor de kan skabe plads, opbevaring, opdeling og orden. 

Reoler har mange forskellige funktioner - kun fantasien sætter grænser

En reol rumdeler kan være med til at skabe nye muligheder i din boligs rum. Særligt en reol rumdeler kan være oplagt at anvende som skillevægge og dermed være med til at definere ydereligere rum. På den måde kan der skabes hyggekroge og andre skæve vinkler i din indretning.

Reoler og herunder et reol system er med til at skabe orden i eksempelvis din bogsamling, børnenes legetøj eller jeres garderober. Generealt er et reol system den ideelle løsning til opbevaring. Du kan skabe variation og optimal udnyttelse af dine reoler ved at supplere den med låger, kasser eller kurve i nogle af reolens rum.

En reol til væg og reoler generelt kan give dig gode muligheder for at udtrykke noget personlighed i din indretning. Din bogsamling siger meget om hvem du er, og du kan tilføre stilen endnu mere personlighed ved at placere nips og fotografier i reolen.

Gå direkte til de reoler vi fører.


Har du brug for mere inspiration og rådgivning?

I Møbler & Design i Slagelse kan du vælge mellem mange forskellige reoler. Det afhænger af, hvilken funktionalitet og hvilket udseende du ønsker. Vores reolsortiment består af mange forskellige størrelser, former, farver og materialer, hvorfor det på egen hånd kan være svært at sammensætte den helt ideelle løsning. Du kan blandt andet finde en rumdeler i mærket Divide her. 

Vi vejleder dig, og hjælper dig med at skræddersy dit reol system til dit behov. Vi har helt sikkert reoler, et reol system, reol til væg, eller en reol rumdeler, der matcher dine behov.

Har du brug for et nyt spisebord, kan du også købe det hos Møbler & Design. 

Ønsker du mere information om vores reoler, så kontakt os gerne på telefon 57 83 50 00 eller på e-mail butik@moeblerogdesign.dk, hvor vi er klar til at hjælpe og vejlede dig i din indretning.

reoler

 


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris