Møbler i Slagelse | Kvalitetsmøbler | Møbler & Design
Møbler i Slagelse

Møbler i Slagelse

KØB DINE MØBLER I SLAGELSE og fuldend din indretning

Hos Hjemme hos  Møbler & Design har vi mange forskellige kvalitetsmøbler til hele boligen. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra sofaen til stuen, garderobeskabet til soveværelset eller spisebordet i køkkenet og meget mere end det. Vores kompetente og imødekommende personale står altid klar til at rådgive dig i forbindelse med din indretning.

Hjemme Hos Møbler & Design har kvalitetsmærker og møbler til ethvert budget

Hos Hjemme Hos Møbler & Design sætter vi en ære i at kunne tilbyde vores kunder møbler af kvalitet inden for anerkendte mærker. Vi forhandler derfor kendte mærker som Tvilum, House Nordic, Hjort Knudsen og mange flere, som alle tilbyder et stort udvalg af møbler i høj kvalitet.

Når du besøger os og vores møbler i Slagelse, kan du blandt andet se vores udvalg af:

  • Sofaborde
  • Sofaer
  • Senge
  • Reoler
  • Spiseborde
  • TV-borde
  • Lænestole
  • Garderobeskabe
  • Kommoder

Uanset, hvilket møbel du mangler, står vores kompetente personale klar til at hjælpe og rådgive dig. Hvis du mangler tilbehør til din indretning i form af puder, sengetæpper eller lamper har vi også et stort udvalg af brugskunst.

Gør et godt køb til vores lagersalg

På vores lagersalg, som du kan finde både i vores fysiske butik og online, kan du også finde design møbler til hjemmet til rigtige gode priser. Vores lagersalg byder på alt fra sofaer og reoler til senge og sengetæpper. Du er altid velkommen til at komme og se vores møbler Slagelse eller online og gøre et kup.

Du kan læse mere om vores lagersalg her.

Køb produkter til den bedste pris gennem vores prismatch

Da vi altid har vores kunder i fokus tilbyder vi også prismach. Det betyder, at ingen i landet kan tilbyde en bedre pris end Møbler & Design. Så hvis du finder en tilsvarende vare billigere et andet sted end hos os, kan du altid kontakte os, hvorefter vi matcher prisen.

Du kan læse mere om vores prisgaranti her. 

Kvalitet og service i vores møbelhus Slagelse

Når du køber møbler Hjemme hos Møbler & Design er du sikker på at få kvalitet og til den bedste pris. Vi går op i kvalitet både når det kommer til produkter, men også i forbindelse med vores service. Vi præsenterer altid det bedste for vores kunder, og vores faguddannede og engagerede personale vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Vi gør meget for at finde den rette løsning til dig, så du får lige det, du leder efter.

Kontakt Hjemme Hos Møbler & Design

Har du spørgsmål angående vores produkter, service eller noget helt andet, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 57 83 50 00. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi til dig.

 


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris