Møbelforretning | Alt til indretningen | Møbler & Design
Møbelforretning

Møbelforretning

Leder du efter nye møbler til din indretning, så har Møbler & Design det, du søger

Hos Møbler & Design finder du alt, hvad du skal bruge til indretningen i stuen, entreen, børneværelset, kontoret, soveværelset og spisestuen. Vi byder dig velkommen i vores webshop, samt i vores fysiske møbelbutik, hvor du kan få inspiration og vejledning.

Få inspiration og rådgivning i vores møbelforretning Slagelse

Hos Møbler & Design kan du finde anerkendte mærker og produkter til enhver indretning og budget. Vi forhandler blandt andet Hammel, Tvilum, House Nordic og mange andre kvalitetsmærker, så du kan finde det mærke og møbel, som passer bedst ind i din personlige indretning.

Vores mange anerkendte mærker byder blandt andet på følgende produkter:

  • Sofaborde
  • Senge
  • Spiseborde
  • TV-borde
  • Lænestole
  • Sofaer
  • Garderobeskabe
  • Kommoder

I vores møbelforretning kan du få inspiration til og finde det møbel, som du lige står og mangler. Vi kan også hjælpe dig med at fuldende din indretning gennem vores udvalg af brugskunst, hvor du både kan finde sengetæpper, lamper, puder og meget mere.

Møbelforretning online

For at kunne imødekomme vores kunders behov bedst muligt, har vi også en webshop, hvor du kan lade dig inspirere af billeder og læse om alle vores produkter.

Finder du det rette møbel til din boligindretning i vores webshop, kan du lægge det i din online indkøbskurv og herefter vælge, om du vil have din ordre leveret direkte hjem til dig eller selv afhente den i vores møbelforretning.

Du kan se og købe vores produkter online her.

Udover den direkte levering tilbyder vi også at samle dit købte møbel mod et tillæg i prisen. På den måde er du sikret, at møblerne er samlet korrekt og du sparer derved tiden.

Hvis denne service skulle have din interesse, så læs mere her. Har du brug for mere inspiration og rådgivning? 

Det vigtigste for os er, at du får den bedste oplevelse når du skal indrette din bolig. Derfor bliver der hos Møbler & Design i Slagelse taget hånd om dig og dine ønsker. Vores faguddannede og engagerede medarbejdere lytter til dine idéer og behov, hvorudfra de hjælper dig med at træffe de helt rigtige valg, når du skal købe møbler. 

Vi glæder os til at tage imod din online bestilling og/eller tage imod dig i vores møbelforretning, hvor du er garanteret at møde smilende, serviceminded og faglig kompetente medarbejdere.

Ønsker du mere information om vores produkter og services, så kontakt os gerne på telefon 57 83 50 00 eller på e-mail butik@moeblerogdesign.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i din indretning.

møbelforretning


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris