Lamper | Bredt og spændende sortiment | Møbler & Design
Lamper

Lamper

Leder du med lys og lygte efter den perfekte lampe til værelset?

Ønsker du lamper, der ikke bare giver et behageligt lys, men som også bidrager til et flot design i dit hjem, så kig ind til Møbler & Design eller besøg vores webshop. Her finder du et stort udvalg af moderne belysning, der helt sikkert vil skabe glæde og hyggelige stunder i din bolig.

Uanset om du er på udkig efter en gulvlampe, bordlampe eller en helt anden slags, forhandler vi en lang række forskellige mærker og typer af lamper, så du altid vil kunne finde en eller flere, som lever op til dine krav design- og funktionsmæssigt.

Se vores udvalg af lamper.

Du er også meget velkommen til at besøge os i vores butik på Kongstedvej 2 i Slagelse, hvor du vil blive mødt af et spændende sortiment, der både rummer dyre designlamper og billigere belysning til konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 57 83 50 00 eller på mail butik@moeblerogdesign.dk. Vi besvarer med glæde enhver henvendelse.

Du går aldrig forgæves efter lamper hos os

Uanset om du er på jagt efter pendler, LED-lamper eller design belysning, så vil du aldrig gå forgæves hos Møbler & Design, hvor vi hjælper dig med at finde netop din type lampe.

Har du set en af vores udbudte lamper et andet sted til en billigere pris? Vi matcher enhver pris, som du har set hos en anden forhandler, så længe det er på lige vilkår.

Hvis en af vores lamper til gengæld ikke helt matcher dit budget, kan vi formidle to forskellige slags rentefri lån. Find ud af hvilke lånemuligheder og -typer, vi tilbyder her.

Vil du være sikker på, at din nye lampe passer ind, før du køber den?

Du kan have været ude for, at du har købt en smuk lampe i en butik eller over nettet, men som bare ikke passer ind indretningsmæssigt, når du har fået den på plads. Kunne det ikke være smart, hvis du kunne afprøve, hvordan en bestemt lampe vil se ud i din dagligstue, inden du beslutter dig for at købe den? VITA Unfold at Home-applikationen til iPhone og iPad gør det nu muligt. Ved at bruge kameraet kan du få indblik i, hvordan enhver VITA-lampe vil se ud i netop dit hjem.

Søg blot efter appen i App Store og hent den ned for at afprøve denne smarte nye funktion.

 

lamper


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris