Lagersalg | Gør et kup | Møbler & Design
Lagersalg

Lagersalg

Gør et kup til vores lagersalg

Trænger din bolig til nye møbler eller mangler du blot inspiration til din indretning? Hos Møbler & Design kan du finde et stort udvalg af kvalitetsmøbler og tilbehør til hele boligen til utrolig gode priser. Med vores 25 års erfaring inden for møbelbranchen, står vores kompetente og engagerede personale altid klar til at hjælpe dig med at finde de ting, du ønsker til din bolig.

Besøg vores lagersalg online eller i butikken

Hos Møbler & Design har vi altid vores kunder i fokus. Du kan derfor både besøge vores lagersalg i vores butik i Slagelse eller klikke dig igennem vores online lagersalg. Du har altså mulighed for både at sidde i ro og mag hjemme i stuen, og vælge dine næste møbler til en utrolig god pris eller komme forbi vores lagersalg Slagelse, hvor vores kvalificerede personale altid står klar til at hjælpe.

Vores lagersalg tilbyder et stort udvalg af møbler og mærker i høj kvalitet

Vores sortiment spænder bredt fra indretning til studenterboligen til eksklusive designermøbler og kendte mærker. Vi har indretning til ethvert budget og smag, og vi kan derfor altid hjælpe dig med dit næste indretningsprojekt. Uanset, om du står og mangler nye møbler til din spisestue, dagligstue, soveværelset eller noget helt andet, vil du kunne finde det hos os. Til vores lagersalg finder du altid et godt tilbud på sofaer, opbevaringsmøbler, spiseborde og meget mere. Du kan se et udvalg af vores produkter her:

  • Sofaborde
  • Lænestole
  • Senge
  • Spiseborde
  • TV-borde
  • Sofaer
  • Garderobeskabe
  • Spiseborde 

Hos Møbler & Design fører vi mange forskellige anerkendte mærker som for eksempel Hammel, Skovby Møbelfabrik, Hjort Knudsen og Tvilum. Derudover har vi også et stort udvalg af tilbehør til din bolig, hvis du står og mangler brugskunst, lamper, sengetæpper eller noget helt andet. Besøg vores lagersalg online eller i butikken og find inspiration eller det møbel, som du lige står og mangler til at fuldende din indretning.

Prisgaranti og byt til nyt

Alle vores produkter har deres høje kvalitet til fælles, og så er der prisgaranti på hvert møbel, du køber hos os. Det vil sige, at ingen i landet kan tilbyde en bedre pris end Møbler & Design. Hos Møbler & Design tilbyder vi også at tage dine gamle møbler som en del af betalingen, hvis du kommer og køber nye møbler hos os. Hos vores lagersalg kan du derfor altid finde designermøbler til stærke priser uden, at der er sparet på kvaliteten og service. Så hvorfor ikke kigge forbi og gør en ekstra god handel?

Besøg butikken i Slagelse, se vores lagersalg online, eller kontakt os på telefon 26 67 91 33, hvor du kan høre mere om vores lagersalg møbler.

lagersalg


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris