Design møbler | Kvalitetsmøbler | Møbler & Design
Design møbler

Design møbler

Find designermøbler i høj kvalitet hos Møbler og Design

Kunne du tænke dig at skifte din gamle sofa ud med en design sofa uden, at det skal koste en formue? Så kan vi hjælpe dig videre. Hos Møbler & Design Slagelse vægter vi kvalitet og service højt og vores faguddannede personale går langt for at finde netop den løsning, der passer til dit hjem. Vi har et helt enestående sortiment af designermøbler til fordelagtige priser og vores ambition er, at kunne tilbyde de bedste priser i hele landet ifølge vores Prismatch, som går ud på, at ingen forhandler møbler til bedre priser end vi gør, heller ikke på nettet.

Vi forhandler mange anerkendte design møbler og mærker

Hos Møbler & Design sætter vi en ære i, at kunne levere anerkendte mærker inden for alle prisklasser.  Vi har mange forskellige slags møbler og modeller til ethvert budget. Inden for dansk design, som er kendt overalt i verden på grund af det enkle design og gode håndværk, fører vi møbeldesign fra adskillige anerkendte designere:

 • Skovby Møbelfabrik
 • Hammel
 • Hjort Knudsen
 • Tvilum

Møbler & Design er blevet officiel forhandler af blandt andet Skovby møbler. Det betyder, at vi kan og ønsker at give vores kunder de bedste råd og service i forbindelse med deres køb. Skovby Møbelfabrik står for ærlighed, flot design samt funktionalitet og derudover er deres møbler 100 % dansk.

Vi har derfor et stort udvalg af Skovby møbler, som du kan se her. 

Vi kan hjælpe dig med alt fra sofa til garderobeskab 

Inden for vores anerkendte mærker fører vi mange forskellige kvalitetsmøbler og produkter til hele boligen:

 • Sofaborde
 • Lænestole
 • Senge
 • Spiseborde
 • TV-borde
 • Sofaer
 • Garderobeskabe
 • Billige møbler

Udover vores store udvalg af møbler kan du også altid finde inspiration og ideer til din boligindretning i vores butik eller online, hvor vi har et stort udvalg af lamper, puder, brugskunst og meget mere. Med vores 25 års erfaring inden for møbelbranchen står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde dit næste møbel eller boligtilbehør, som skal fuldende din indretning.

Byt dine brugte designermøbler og få penge til nye

Møbler & Design forhandler også brugte designermøbler, som vi har stående til udstilling i vores butik i Slagelse og på vores lager.

Du kan se hele udvalget af vores brugte designermøbler her på Den Blå Avis. 

Derudover har vi også et unikt koncept, hvor vi tager dine gamle møbler som en del af betalingen, hvis du kommer og køber nye møbler hos os.

Gør et kup til vores lagersalg

På vores lagersalg, som du kan finde både i butikken og online, kan du også finde design møbler til hjemmet til utrolig gode priser. Her er der også et stort udvalg af kvalitetsmøbler og tilbehør, hvor du kan finde alt – også det du ikke vidste du manglede.

Lad dig inspirere i vores webshop eller kom forbi i butikken. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 57 83 50 00 med spørgsmål om vores produkter og service, eller til at udfylde kontaktformularen, så ringer vi til dig.

 

design møbler


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris