Boligindretning | Find inspiration | Møbler & Design
Boligindretning

Boligindretning

 

Få inspiration til din boligindretning

boligindretning

Hos Møbler & Design finder du et stort og spændende udvalg til din boligindretning. Hvad enten du har fundet et nyt hjem, der skal indrettes, eller din bolig trænger til en make-over, vil du kunne finde boligindretning inspiration i vores webshop såvel som i butikken i Slagelse.

Det er en stor opgave at finde sin helt egen stil, planlægge indretningen og omsætte det til virkeligheden. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde hjælp fra vores dygtige og imødekommende personale, som vil være til rådighed gennem hele processen – fra indretningsidé til at dine møbler står, hvor de skal, og du er helt tilfreds.

Bredt sortiment af billige kvalitetsmøbler

Vi har et bredt sortiment, der vil kunne fylde alle rum fra kælderen til loftet med stilfulde og komfortable møbler, uden det behøver at koste en formue. Vi forhandler alt fra senge, sofaer, opbevaring, spiseborde og spisebordsstole samt meget andet til en hver smag og et hvert budget. Endvidere forhandler vi kendte mærker og hjælper dig med at selektere, så du får den helt rigtige stil til dit hjem.

Foruden møbler vil du finde et stort udvalg af tilbehør til din bolig. For at gøre din indretning personlig og få den helt på plads, kan du finde boligindretning ideer til blandt andet brug af lamper, brugskunst og puder online og i vores butik.

Billigst på alle møbler

Møbler & Design i Slagelse har altid et godt tilbud, og det er vores ambition, at kunne tilbyde de bedste priser i hele landet. Skulle du mod forventning finde det ønskede produkt billigere i en anden butik, så kom ned i vores butik med dokumentation herpå, og vi vil matche den pågældende pris. Prismatch gælder kun under forudsætning af vores enkle betingelser. 

Når du har fundet din nye sofa hos Møbler & Design, har du mulighed for følgende services:

Kontakt os i dag og hør mere om vores store sortiment

Hos Møbler & Design kan du være sikker på at finde møbler og boligtilbehør til din boligindretning i høj kvalitet samtidig med, at du får en service i særklasse. Det gælder uanset om, du handler i vores butik i Slagelse eller på vores webshop.

Har du spørgsmål vedrørende Møbler & Designs sortiment, så er du velkommen til at kontakte kundeservice på 57 83 50 00 eller kig ind i vores butik på Kongstedvej 2 i Slagelse.

Her på hjemmesiden kan du også skrive til os direkte, eller skrive dit navn og telefonnummer, så vi kan ringe dig op.

Vi tilbyder desuden lånemuligheder hos Møbler & Design via Ikano lån, hvor du kan låne rentefrit 10 eller 20 måneder.

 

 


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris