Billig sofa | Bredt udvalg | Møbler & Design
Billig sofa

Billig sofa

 

Opfyld dit behov med en billig sofa fra Møbler & Design

Hos Møbler & Design ved vi, hvor stort behovet er for en god og gerne billig sofa eller sovesofa, derfor tilbyder vi et bredt udvalg i høj kvalitet, der med garanti også kan opfylde dit behov. Uanset om du har brug for en større eller mindre sofa, muligheden for en ekstra opredning eller blot trænger til noget nyt, så har vi sofaen, der vil gøre dig glad de næste mange år. 

Vi tilbyder sofaer og sovesofaer til billige priser i mange forskellige modeller, størrelser og farver. Du finder blandt andet sofaer med chaiselong, 2 og 3 personers sofaer, hjørnesofaer, modulsofaer samt meget andet. Alle sofaer er både stilfulde og komfortable, derudover er alle udført i prisvenligt kvalitetsdesign.

Kvalitetssofaer til ethvert budget

Møbler & Design har mere end 25 års erfaring inden for møbelbranchen. Vores hjælpsomme personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige sofa til dit behov og inden for dit budget. Der er en del beslutninger at træffe i forhold til materiale, slidstyrke, form og polstring i forbindelse med køb af sofa. Her kan vi hjælpe dig, så du finder en billig sofa til dit behov.

Vi er desuden lagerførende i størstedelen af de varer, som du finder online såvel som i butikken. Det betyder, at du kan være sikker på at få dit møbel med det samme, når du handler hos os.

Er du også på udkig efter tilbehør som bl.a. nakkestøtter, plejemidler, tæpper, puder eller et billigt sofabord, der passer til din nye sofa, så hjælper vi dig også med det.

God service fra start til slut

Når du har fundet din nye sofa hos Møbler & Design, har du mulighed for følgende services:

Altid de billigste priser 

Vi har en ambition om, at kunne tilbyde de bedste priser i hele landet. Derfor har vi prismatch. Skulle du mod forventning finde det ønskede produkt billigere i en anden butik, så kom ned i vores butik med dokumentation herpå, og vi vil matche den pågældende pris. Prismatch er under forudsætning af vores enkle betingelser. 

Vi har med garanti en billig sofa, der venter på dig. Vil du se vores store udvalg af billige sofaer med egne øjne, så kom forbi i butikken eller besøg vores webshop.

Ønsker du mere information om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på 57 83 50 00 eller butik@moeblerogdesign.dk

billig sofa


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris