Handelsbetingelser
/Files/Images/handelsbetingelser.jpg

Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Møbler&Design Aps
Stiftet i 1988, og som Aps i 2000
CVR-nr 26679133
Kongstedvej 2, 4200 Slagelse-DK
butik@moeblerogdesign.dk
Tlf. 0045 57835000

 

2. Nærværende aftale

Nærværende aftale er et juridisk dokument, der beskriver købers og Møbler & Designs rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de tjenester, som Møbler & Design formidler gennem www.moeblerogdesign.dk.

2.a. Nærværende aftales virkning

Når køber benytter Møbler & Designs tjenester, erklærer køber, med markering af feltet, "jeg har læst og accepteret Møbler & Designs vilkår", sig indforstået med betingelserne i nærværende aftale.

 

3. Handler

Alle køb hos www.moeblerogdesign.dk sker med kreditkort direkte til Møbler & Design. Køber kan betale med Dankort, Visa/Dankort og MasterCard. Efter købet sendes en kvittering for købet direkte til købers e-mail adresse. Købs beløbet trækkes på kortholders konto, når ordren er afsendt.

3.a. Omkostninger til betalingskort

PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. Møbler & Design har valgt at dække disse omkostninger, hvis du bruger Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron og e-Dankort. For alle øvrige kort opkræves der et betalingsgebyr på 1,25% af omsætningen, hvilket er den betaling, som PBS opkræver Møbler & Design.

3.b. Leveringsbetingelser

Du kan uden omkostninger afhente dine varer i butikken i Slagelse.

Leveringmåden i webshoppen foregår med Post Danmark eller fragtmand, til fortov ved din adresse, ønskes anden form for levering, f.eks. ind/opbæring, udpakning, montering bedes du kontakte butikken, så vi kan aftale nærmere, samt priser herpå.

Ordrer på 10000,- og derover, leveres fragtfrit på Sjælland. Ordrer under 10000,- leveres mod fragttillæg på Dkr. 500.

Levering andre steder aftales nærmere med butikken.

De fleste varer er lagervare, dvs. de er klar til omgående afhentning i Slagelse, og vores Edb system genbestiller automatisk, så vi sjældent når at få udsolgt. Leveringstiden for øvrige vare variere fra 1-12 uger, hvis der er leveringstid på din ordre, kontakter vi dig senest 3 hverdage efter din bestilling, og oplyse.

Endvidere gøres opmærksom på, at varerne leveres indpakkede og som “saml selv”.

3.c. Fortrydelsesret

Ethvert køb foretaget fra www.moeblerogdesign.dk/ er omfattet af fortrydelsesret således, at køber inden for 14 dage fra modtagelsen af varen kan returnere varen til sælger. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved sende os en mail på butik@moeblerogdesign.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Angiv gerne ordre- og varenummer samt kontonummer til brug ved refusionen af købesummen inkl. leveringsomkostninger jf. 3.5.

Ved specialfremstillede produkter bortfalder fortrydelsesretten fra det tidspunkt, hvor arbejdet på varen er påbegyndt efter din accept. Køber kan ligeledes fortryde købet ved at:

  1. Nægte at modtage varen
  2. Overdrage varen til postvæsenet

 

4. Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Sofaer, stole, borde, reoler, skænke, vitriner, senge, skabe, kommoder, spejle, galleri, samlede vare.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.:1000,- pr. møbel

Køber afholder fragtomkostninger ved returnering af varen direkte til sælger, og returnering pr. postopkrævning eller efterkrav accepteres ikke. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

4.a. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

4.b. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

4.c. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Møbler&Design Aps, Kongstedvej 2, 4200 Slagelse.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

 

5. Reklamation og ombytning

Alle varer formidlet via www.moeblerogdesign.dk/ er omfattet af købelovens almindelige reklamationsfrister, medmindre andet er aftalt. Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis den leverede vare er defekt, transportskadet eller der er leveret en forkert vare, forpligter sælger sig til at modtage og inden for rimelig tid behandle skriftlige reklamationer med meddelelser om fejl, herunder erstatte defekte og transportskadede varer og ombytte forkert leverede varer. Sælger forpligter sig ligeledes til at erstatte købers rimelige udgifter i forbindelse med returnering af varen.

Reklamationer afgivet inden for 2 måneder efter købsdato, eller efter at køber har opdaget manglen, anses for afgivet inden for rimelig tid, jf. herved købelovens § 81.

Desuden yder visse fabrikker en længere fabriksgaranti på visse møbler. Sælger kan ikke gøres ansvarlig for denne fabriksgaranti. Al garanti ydes kun på den adresse, som sælger har leveret varen på. Flyttes varen til en anden adresse, kan sælger opkræve fragttillæg.

Produkterne på Møbler & Design er individuelt fremstillet, oftest håndlavede, hvorfor ingen produkter er ens men unikke. Der kan derfor opstå små nuanceforskelle i f.eks. størrelse, farve og forarbejdning.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

5.a. Varen sendes til:

Møbler&Design Aps, Kongstedvej 2, 4200 Slagelse.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

For at afhjælpe en reklamation, så hurtigt som muligt, beder vi dig tage et billed der viser produktet, gerne med postet eller blyant eller lign. som markere hvor fejlen er, og et nærbilled af fejl.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

5.b. Refusion

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, sker hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker ved bankoverførsel, og Møbler & Design har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform ved oplysning om returnering af varer.

 

6. Registrering

Køber forpligter sig til at tilmelde sig Møbler & Designs tjenester med rigtigt navn, adresse samt alle andre nærmere oplysninger, køber bliver bedt om.

Købers kundekonto hos Møbler & Design er personlig og må ikke udlånes til andre personer.

6.a. Kontrakthabilitet

For at blive registreret skal køber juridisk være berettiget til at indgå aftaler om køb eller salg af de på hjemmesiden adviserede varer.

6.b. Beskyttelse af personoplysninger

Ved bestilling via webshoppen indsamles følgende personoplysninger:

Navn, adresse, mobilnummer, mail-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Møbler & Design forpligter sig til ikke at bruge disse oplysninger til andre formål end til brug for formidlingen.

Personoplysningerne registreres hos Møbler&Design Aps, CVR nr 26679133.

Den dataansvarlige på www.moeblerogdesign.dk/ er Direktører Joan Kølander.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, medmindre køber har givet sit samtykke hertil.

Som registreret hos Møbler&Design Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: butik@moeblerogdesign.dk

6.a. Force majeure

Møbler & Design er er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af sine forpligtelser i henhold til nærværende aftale, der skyldes faktorer, som Møbler & Design ikke er herre over.

6.b. Ændringer i nærværende aftale

Møbler & Design forbeholder sig ret til at foretage ændringer i nærværende betingelser. Møbler & Design forpligter sig til i forbindelse hermed at informere medlemmerne om sådanne ændringer.

 

7. Klageadgang

Hvis du vil klage/reklamere over dit køb, skal du rette henvendelse til: butik@moeblerogdesign.dk eller kontakte os på tlf. 0045 57835000 mandag-fredag 10-18,00, lørdag-søndag 10-15,00, helligdage lukket. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 18.11.2015


Kontakt os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt kundeservice Ring57 83 50 00
Skal vi ringe dig op?
Skriv til os

Har du spørgsmål om produkter eller andet?

Kontakt os via email RingSkriv til os
Levering

Levering i hele landet. Se nærmere omkring det.

 

RingLæs mere
Læs mere

Hos Møbler&Design, kan du få dine møbler monteret og/eller imprægneret inde du tager dem med hjem.
Du kan også vælge at få dem monteret inde vi sender dem afsted, når du bestiller fra vores webshop

Læs mere

Prisgaranti

Vi udbetaler prisdifferencen 
på den vare, du har købt hos 
os, som du har fundet 
nøjagtig magen til.

Læs mere
Læs mere

Fast pris